– Fornøyd med resultatet

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet, sier Torgeir Wiik, ildsjelen bak treningsparken på Andenes, som ble åpnet torsdag.

Andenes har nå fått sin treningspark. Ordfører Jonni Solsvik stod for åpningen og testet også noen av apparatene.

Andøy

Parken ble åpnet i flott vær og med noen hundre andværinger til stede. Ordfører Jonni Solsvik stod for åpngen, før han under kyndig veiledning av Sara Wangen gjorde unna noen av øvelsene du kan gjøre i treningsparken.

Den nye treningsparken har kostet rundt 1 million kroner, og en rekke bedrifter og organisasjoner har sponset parken med penger, varer og tjenester.

Selv om parken er åpnet, er den ikke helt ferdig. I neste uke skal det legges jord og gresstorv rundt området der treningsapparatene står.

– Da trenger vi folk her, så det er bare å møte opp med trillebår, oppfordret Wiik.

Etter åpningen demonstrerte turnere fra Andenes turnforening noen av treningsapparatene før voksne og barn kunne ta apparatene nærmere i øyensyn.


Torsdag åpner Tufte-parken på Andenes

– Det er ordføreren som skal klippe snora, sier Torgeir Wiik, som er initiativtakeren til treningsparken ved Klevannet.Ber ordføreren legge seg i trening:

Mandag starter byggingen av Tufte-parken

Mandag starter Ottar Bergersen gravingen i området der den planlagte Tufte-parken på Andenes skal ligge. I dag vedtok formannskapet å inngå avtale med Andenes vel om treningsparken. Delene til treningsapparatene er allerede ankommet.Fylkesmannen sier ja:

Et steg nærmere treningspark

Fylkesmannen i Nordland har ingen innsigelser mot at det bygges en treningspark ved Klevannet på Andenes. Dermed er Torgeir Wiik et steg nærmere realisering av parken.Dette skal de bruke millionene til

Tirsdag ble overskuddet fra salget av ærverdige Kiilgården på Andenes overrakt til Andenes utmarksfellesskaps fond.Vil bygge treningspark på Andenes

– Vi ønsker å få til et lavterskel treningstilbud, sier Torgeir Wiik, som vil bygge en såkalt «Tuftepark» ved Klevannet på Andenes.