– Utrolig leit å legge ned

Reitan Convenience Norge har ikke kommet til enighet med Norlandia Eiendom om ny leiekontrakt for kiosk-lokalene ved rådhuset.

Narvesen: 31. august går leiekontrakten til Narvesen-kiosken ut. – Vi klarte dessverre ikke å komme til enighet med gårdeier om et leienivå som ga en forsvarlig økonomisk ramme for begge parter, sier Marit Sælid Johannessen i Reitan Convenience Norge til Andøyposten. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Andøy

– Vår leiekontrakt utløper 31. august, og vi klarte dessverre ikke å komme til enighet med gårdeier om et leienivå som ga en forsvarlig økonomisk ramme for begge parter, sier Marit Sælid Johannessen i Reitan Convenience Norge til Andøyposten.

– Vi er åpne for forslag

Marius Ringlund i Norlandia Eiendom AS bekrefter at de ikke kom til enighet om leiepris. Han sier at det ikke er klart hva som skjer med lokalene etter 31. august.

– Vi har ikke kommet så langt, men ser på andre muligheter og har snakket med andre om kioskdrift. Vi er åpne for forslag, sier Ringlund.

– Ekstremt dyktig kjøpmann

Man skal ikke mange tiår tilbake i tid før det var et stort antall kiosker, ikke bare på Andenes, men også i mange av bygdene rundt om i Andøy. Narvesen-kiosken på Andenes er en av to gjenværende kiosker i kommunen i dag. Den andre er i Havnehuset på Dverberg.

– Det å måtte legge ned vår butikk på Andenes er utrolig leit. Vi har en ekstremt dyktig kjøpmann her, som sammen med sitt team har gjort en fantastisk jobb i en årrekke, sier Johannessen.

– Alltid på søk etter lokaler

På spørsmål fra Andøyposten om det er aktuelt å etablere Narvesen-kiosk i andre lokaler på Andenes, svarer hun følgende:

– Vi er alltid på søk etter gode lokaler, og om det blir en ny Narvesen på Andenes får tiden vise. Kjøpmann Sunniva Schaug ved Narvesen-kiosken på Andenes ønsker ikke å uttale seg i saken og henviser til Reitan Convenience Norge.