Slaget om Nord-Norge på Bleik:

Støtter fotballfest med 150.000 kroner

– Vi skal skape en fantastisk møteplass for ungene, sier Stein Hansen i Høken. Mandag fikk klubben støtte til fotballfesten på Bleik.

STØTTE: Matz Abrahamsen (til venstre), Helen Blix og Kate Eliassen kunne mandag overrekke 150.000 kroner Sparebank1 Nord-Norges Samfunnsløftet til Stein Hansen (nummer to fra venstre) og Sportsklubben Høken. Pengene går til fotballfesten på Bleik, som starter med fotballskole torsdag og avsluttes med kamp mellom Tromsø IL og Bodø/Glimt søndag.  Foto: Jørn Aune

Andøy

Fotballfesten sparkes i gang torsdag med fotballskole for inntil 100 deltakere. Fotballskolen går over tre dager frem til og med lørdag og ledes av spillere fra Tromsø IL.


Klart for fire dagers fotballfest på Bleik stadion:

– Ungenes opplevelse er viktigst

Høken har satt i gang dugnadsmaskineriet, og mellom 40 og 50 personer er i sving for å skape fire dager med fotballfest. – Det blir tre dager med fotballskole, treningsleir for TIL og slaget om Nord-Norge på søndag, sier Høken-sjefen Stein Hansen engasjert.

 

«Gutan» skal også ha treningsleir mens laget er på Andøya.

Lørdag kommer det andre nordnorske toppserie-laget til Bleik. Da står slaget om Nord-Norge mellom Tromsø IL og Bodø/Glimt.

Dette synes Sparebank1 Nord-Norge det er verdt å støtte. Matz Abrahamsen, Helen Blix og Kate Eliassen kunne derfor mandag overrekke 150.000 kroner til Høken og en superglad Stein Hansen.

Pengene gis gjennom Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge.

– Vi skal skape en flott fotballfest og en fantastisk møteplass for ungene, sier han om pengegaven.