Samler pakkene på et sted:

Postnord på Andenes flytter til Coop Prix

Når Narvesen legges ned i slutten av august, overtar Coop Prix som utleveringssted for Postnord. – Vi skal bygge om postavdelingen i butikken, sier Daniel Andreassen i Coop Nordland.

SAMLES: – Det blir greit for kundene å få alle pakkene på ett sted, sier Elisabeth Jensen ved Coop Prix på Andenes. I løpet av fire uker skal postavdelingen i bakgrunnen bygges om for å gjøre plass til Postnord i tillegg til Posten.  Foto: Jørn Aune

Andøy

Reitan Convenience Norge ble ikke enige med Norlandia Eiendom om en ny leieavtale for kiosk-lokalene Andenes. Det betyr at kiosken stenger dørene 27. august.


Varslet av VOL:

Postnord sier de ikke er informert om Narvesen-kutt

Postnord har ikke fått informasjon om at Narvesen-kiosken på Andenes skal legges ned. Nå må selskapet kaste seg rundt for å finne seg et nytt utleveringssted for pakker.

 

Det var VOL som varslet Postnord om at man ville miste utleveringsstedet på Andenes. Etter det har Postnord kastet seg rundt, og det er nå klart at Coop Prix på Andenes overtar denne tjenesten. Her finner man også Posten med «Post i butikk». Dermed samles all pakkeutlevering på ett sted.


– Utrolig leit å legge ned

Reitan Convenience Norge har ikke kommet til enighet med Norlandia Eiendom om ny leiekontrakt for kiosk-lokalene ved rådhuset.

 

– Vi har nå funnet et nytt utleveringssted til forbrukerne i Andenes - det blir Coop Prix Andenes. Vi jobber for å få så smidig overgang som mulig, og det vil bli åpning i slutten av august, skriver kommunikasjons- og markedsdirektør Ole A. Hagen i en epost til VOL.

Bygger om

For at Coop Prix skal få plass til også Postnord, må man bygge om deler av butikken.

– Vi ønsker Postnord velkommen. Det blir lettvint for kundene å ha alt på ett sted. Vi har sett på tegningene og funnet at vi ved å bygge om der Posten er i dag, får plass til de fem pakkeskapene fra Postnord, sier Andreassen.

Han sier at man også vil fjerne en del av postboksene som Posten har i butikken.

– Det er en del bokser som ikke er i bruk. Vi skal selvfølgelig beholde boksene som brukes og noen ekstra, sier Andreassen.