Bleiksstranda med i strand-kåring

NRK Nordland har nå plukket ut de 10 bildene nordlendingene skal stemme over i radiokanalens strandbildekåring. Bleiksstranda i Andøy er med på listen.

KÅRING: Disse 10 bildene er med i NRK Nordlands kåring over det beste strandbildet fra Nordland. Ett av bildene er tatt av Siv Larsen og er fra Bleiksstranda i Andøy. 

Andøy

NRK Nordland mottok over 700 bilder da man inviterte til kåringen av det fineste strandbildet fra Nordland.

– Over 700 bidrag av flotte strender fra Nordland har blitt sendt inn til oss i NRK Nordland. Det har ikke vært noen enkel oppgave for juryen å plukke ut sine 10 favorittbilder, skriver NRK på sine nettsider.

 

Ett bilde fra Vesterålen har passert nåløyet, og det er Siv Larsens bilde fra Bleiksstranda. Bildet viser tre barn som leker på stranda, mens tåka henger i fjellene i bakgrunnen. Et ganske typisk sommermotiv fra Andøy, med andre ord.

Ellers er det med to bilder fra Mjelle utenfor Bodø med i konkurransen, ett bilde fra Værøy og et fra Moskenesøya i Lofoten, samt fem andre bilder.

Ikke strandkåring

NRK Nordland understreker at dette er en fotokåring og ikke en kåring av den fineste stranda. Det er som alle vet, Bleiksstranda.

Vinner kåres 6. august

Du kan stemme frem til og med søndag 4. august. Hvem som vinner fotokonkurransen blir avslørt tirsdag 6. august.