Fornøyde med rekordstart på billettsalg på Dverberg

Violet Road slettet alle rekorder i forhåndssalg i Andøy da billettene til bandets akustiske konsert ble lagt ut for salg sist fredag. Den gamle rekorden hadde Øystein Sunde.
Andøy

De første 35 billettene ble revet bort på fire minutter.

– Vår billettsjef, Anita Spjelkavik forteller at dette er den beste salgsåpningen noen artist har hatt på Dverberg. Øystein Sunde imponerte med å selge 32 billetter på åtte minutter. Kjetil Holmstad-Solberg og bandet hans solgte altså mer enn dobbelt så raskt, sier en fornøyd Svein Spjelkavik hos Teaterklubb’81 som er lokal arrangør for konserten i ei pressemelding.

Regionspremiere

Arangementet i Andøy blir Lofoten og Vesteråls-premieren for Violet Road akustiske turné.

Konserten på Dverberg onsdag 23. oktober er en del av bandets mest omfattende turne noen sinne. I tillegg til Dverberg samfunnshus får Sortland gamle kino besøk 25. oktober og Lofotkatedralen i Kabelvåg 26. oktober.

– Konserten hos oss blir spesiell. Kjetil Holmstad-Solberg kommer hjem til Andøy og bandet har aldri opptrådt på Dverberg samfunnshus før. Billettene forsvinner raskt. Vi har nå solgt mer en to tredjedeler av de 247 billettene som vi har lagt ut for salg. Det blir ingen ekstrakonsert på Dverberg i denne omgang. Det er det rett og slett ikke tid til. De som vil ha med seg Violet Road akustisk på Dverberg må rett og slett ikke vente, men kjøpe billett nå, sier Spjelkavik.

Siste: Mandag morgen var det 79 billetter igjen til konserten.