Rekordfangster og ny ukerekord for Andøy med 1.440 tonn torsk:

– Nydelige forhold på havet

Trønder-rederiet Vasøyfisk stortrives på Nordmela og fisker alle sine kvoter på 240 tonn her. I forrige uke, uke 7, da det ble dratt i land årsrekord i Andøy med 1.440 tonn torsk, landet de 19 tonn på sjarken «Vasøygutt».

fornøyd: Båtlaget fra Trøndelag ser mange fordeler ved å fiske alle sine fiskekvoter på 240 tonn utenfor Nordmela. Onsdag hadde de årets beste forhold på havet så langt med «Vasøygutt». Fra venstre Joachim Ingolfsen, Terje Melkvik og Geir Johnny Ingolfsen. foto: mette-helene berger Amundsen. 

Andøy

Reder Geir Johnny Ingolfsen har de seneste 40 årene tatt turen nordover fra Ørlandet for å fiske torskekvotene sine. Han har prøvd mange steder, men de seneste fire årene har han holdt seg hos Nordmela hos JM Nilsen Fisk.