Koronatilhenger blåste av veien

Andøy kommune har iverksatt flere koronatiltak. Onsdag sørget vinden for å stoppe ett av dem.

VIND: Sterke vindkast sørget onsdag for at denne tilhengeren blåse av veien mellom Skarstein og Andenes på fylkesvei 82.  Foto: Tony Gulla Sivertsen

Andøy

Byggmester Karl Behrens i Risøyhamn tilbød Andøy kommune en tilhenger til bruk som teststasjon for koronaviruset. Planen var at den skulle komme på plass onsdag. Men nå er det utsatt til mandag. Årsaken er kreaftige vindkast.

Tilhengeren havnet i grøfta ved fylkesvei 82 mellom Skarstein og Andenes, men før man kom så langt som det mer berømte punktet omtalt som Kjølhågen.

Det har de seneste dagene vært en del kraftige vindkast i Andøy, selv om middelvinden har vært av kuling styrke. Det var uansett nok til at tilhengeren havnet i grøfta og at det vil gå noen dager til før teststasjonen ved legekontoret på Andenes kommer på plass.