Måtte stenge dørene en uke etter nyåpning med kronprinsen:

Lager utendørs påskeaktivitet

Istedenfor fullt hus i det nye romskipet, er det stengte dører og kanselleringer som er hverdagen også i Oksebåsen.

Påskeegg: Anneline Laupstad og Anne Mari Norheim med påskeegget som er premie i rebuskonkurransen de har laget på Andenes og Bleik. – Her er det både godteri, småting fra spaceshopen, gavekort på milkshake, billetter til Reisen til Mars og billetter til fuglesafari med Sea Safari, sier Anne Mari, som håper konkurransen kan få mange til å ta turen ut i påsken. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Andøy

– Endelig skulle vi åpne dørene igjen, men slik ble det ikke. De fleste har hjemmekontor og vi bruker tiden til å utvikle flere elementer. Blant annet jobber vi med planetstien som skal gå fra fyret til Oksebåsen og med flere utstillingselementer i ovalen i romskipet, forteller Anne Mari Norheim, som er sjef for Spaceship Aurora.