Vurderer å koble av:

Klikkbart, TikTok og Cristal Carrington

Jeg vurderer å deaktivere Facebook-kontoen min. Jeg er ikke sikker på at jeg lenger liker utviklingen.

sosiale medier: Line Tollefsen skriver om hvordan hun denne våren og sommeren har levd som et klikkbart objekt. «Når alt du har er sosiale medier, fordi alle er i lockdown. Ja så klikker du inn på de rareste tingene». innsendt illustrasjon 

Andøy

Men så er jeg ikke sikker på om denne annonseringa er like dum som alle de som forteller at de kommer til å koble av sosiale medier en periode. Eller deaktivere kontoen. Det er som et skrik om oppmerksomhet. Som om alle skal kommentere med: neeei, ikke logg deg av, vi trenger deg her. Men jeg må si at mengden av gåter og matteoppgaver på Facebook får meg til å betvile hvilken funksjon dette mediet skal ha i fremtiden.