Kristian og Roger Adolfsen overtar konkurshotell i Oslo

Norlandia Hotel Group går inn som medeier i konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta i Oslo. Det melder E24.

OVERTAR: Norlandia Hotel Group, som er eid av kristian og Roger Adolfsen tar nå over Messesenteret X Meeting Point Norway sammen med Hellerudsletta eiendom.  Foto: Arkivfoto: Jørn Aune

Andøy

De to brødrene fra Andenes har med seg Hellerudsletta Eiendom i overtakelsen av senteret etter at hotellkjeden Maribel gikk konkurs tidligere i juli.

Hotellet de nå overtar ble meldt konkurs i forrige uke.

I en pressemelding torsdag går det frem at Norlandia Hotel Group, eid av brødrene Kristian og Roger Adolfsen, sammen med selskapet Hellerudsletta Eiendom, går sammen for å sikre videre drift ved hotellet.

– Det er et flott anlegg som har hatt en god utvikling og som fortsatt har gode utviklingsmuligheter. Etter konkursen var det naturlig for oss å diskutere en videre drift, og det har vi fått til nå, sier administrerende direktør Morten A. Kahrs i Norlandia Hotel Group til E24.

Langsiktig samarbeid

I den nye løsningen vil Norlandia drive konferanse- og messedelen ved hotellet, mens hotellet vil drives av Vastint.

Khars sier samarbeidet med eiendomsselskapet blir langsiktig, og at de sammen vil drifte virksomheten videre gjennom et felles selskap.

– Vi har fått på plass en avtale med grunnlag i hvordan situasjonen ved hotellet og bransjen er, der vi har sett på praktiske og gjennomførbare løsninger for å få hotellet opp og stå igjen, sier Khars.

– Stort potensial

Hellerudsletta Eiendom eies blant annet av investor Arne Blystads Songa Eiendom, og vil eie og utvikle den 350.000 kvadratmeter store tomten.