Raimo måtte amputere

Raimo Törmä fra Bleik har nylig blitt nødt til å amputere en fot. Leif Tore Lorentzen i LNT Nordland mener alle drosjeturene mellom Bleik og Stokmarknes for dialyse er en medvirkende årsak til dette.

AMPUTASJON: Kommunestyret i Andøy skal mandag diskutere dialysetilbud i Andøy. VOL har tidligere skrevet om Raimo Törmä som må reise til Stokmarknes annen hver dag. Nå har han blitt nødt til å amputere en fot. Leif Tore Lorentzen i LNT Nordland peker på at stillesitting i bil kan være en medvirkende årsak til amputasjonen. Her er Raimo sammen med kona Rigmor.  Foto: Arkivfoto: Jørn Aune

Andøy

VOL har tidligere skrevet om Törmä som er avhengig av dialyse. Han må derfor reise til Stokmarknes sykehus annen hver dag får å få dialyse. Håpet er at han, og minst tre andre dialysepasienter, snart kan få utført dette i Andøy.