Ungdomsskole og barnehage består

Kommunestyret i Andøy vedtok mandag at ungdomstrinnet ved Risøyhamn skole og Skolestua barnehage på Dverberg består.
Andøy

Kommunestyret i Andøy behandler denne mandagen budsjettet for 2021. Før budsjettbehandlingen, vedtok kommunestyret skole- og barnehagestruktur i Andøy.

Det var enstemmighet om å beholde ungdomstrinnet ved Risøyhamn skole, men Arbeiderpartiet, MDG og SV ville legge ned Skolestua barnehage på Dverberg fordi det er for få barn der. Man vil heller vurdere behovet på nytt senere dersom næringsaktivitet gjør at det kommer flere innbyggere og flere barn til Dverberg-området.

– Ja, det er få barn på Dverberg, men vi vil sende et signal om det er et barnehagetilbud på Dverberg med tanke på de etableringene som kommer og som kan gi vekst i hele Andøy, sa Torfinn Bø (Senterpartiet).