Siv Mossleth (Sp) lettet over regjeringens klimaplan:

– Glad de berget kjøttproduksjon

Siv Mossleth (Sp) gleder seg over at regjeringen har forstått at de ikke berger verden ved å legge ned eget landbruk.

Siv Mossleth (Sp) gleder seg over at regjeringen valgte å kutte klimautslipp andre steder enn på Nord-Norsk landbruk. arkivfoto 

Andøy

Det har vært stor spenning knyttet til regjeringens klimaplan, som tar for seg hvordan Norge skal nå sine klimamål med å kutte klimautslipp med 50 prosent innen 2030. Som Andøyposten tidligere har skrevet la regjeringens plan for klimakutt opp til å kutte kjøttproduksjon med 90.000 færre kyr, ammekyr og sau i Nordland. Stortingsrepresentant Siv Mossleth (Sp) sto fram og advarte med at for en kommune som Andøy ville det innebære om lag 4.000 færre sau, 40 færre melkyr og 100 færre ammekyr.