– Full klaff fra dag en for Kim Martin

Etter et liv med mye prøving og feiling av mulige yrkesvalg, ble det full klaff fra første dag på Andenes skole for Kim Martin Flobergseter Rustestuen (24). Etter tre måneder på tiltak, har han fått tilbud om å fortsette.

Kim Martin Flobergseter Rustestuen (t.h.) overrekker blomster som takk til Glenn Stenersen og rektor Wenche Lein Raabye (bak til venstre) for at de ga ham sjansen til å finne et yrke han kunne trives med. Jobbveileder Marianne Wiik (t.h.) er kjempefornøyd med resultatet av arbeidspraksisen.   Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Andøy

Jobbkonsulent ved Vesterålen Vekst, Marianne Wiik, sier at de alle er kjempestolte og glad over suksesshistorien til Rustestuen. Hun forklarer at Nav henviser arbeidsledige til Vesterålen Vekst for oppfølging og arbeidstiltak.