Norges offisers- og spesialforbund fyller 125 år:

– Vi tok ut 15.000 i hundrelapper og kastet de i lufta

Søndag feirer Norges offisers- og spesialistforbund (NOF) at det er 125 år siden forbundet ble stiftet. Vi har tatt en prat med noen av de mest engasjerte medlemmene lokalt.

Erfaring: Laila Lassesen Bråthen, Inge Erling Johansen, Stein-Håkon Eilertsen, Morgen Sørlundsengen og Odd-Einar Eilertsen har et par hundre års fartstid i NOF til sammen og har bekledd de fleste verv både lokalt og sentralt. – Det handler om å bry seg om hverandre, se medlemmene og lytte til de innspill som kommer, sier Odd-Einar, som har vært både stabssjef med ansvar for den daglige driften av forbundet og nestleder sentralt. Foto: Tony Gulla Sivertsen 

Andøy

På grunn av koronapandemien blir det ingen stor markering for de omkring 140 medlemmene i Andøy, men lokal leder, Stein-Håkon Eilertsen lover å diske opp med kaker.