– Økning på 300 prosent fra fysisk jobbmesse

Avdelingsleder Trond Baraa i Nilsson Haras ser den digitale jobbmessa som en suksess, sammenlignet med tidligere fysiske messer. – Vi har aldri fått den enkeltmannskontakten som vi fikk denne gangen, sier han fornøyd.

suksess: Avdelingsleder Trond Baraa i Nilsson Haras regner messa som en suksess med stor interesse for hans bedrift. NAV-rådgiver Lisbeth Markussen var Baraa sin mentor de to timene messa varte. I tillegg ti l å finne CV-er som var lagt inn av arbeidssøkende, fant hun også fram til andre jobbsøkere i området som også kunne være relevant for Nilsson Haras. foto: mette-helene berger amundsen 

Andøy

I løpet av to hektiske timer torsdag var 300 besøkende innom Digital jobbmesse Andøy. Messa var fulltegnet med 20 bedrifter med over 40 ledige stillinger, samt 10 lærlingplasser. Prosjektleder Siv Elisabeth Loe i «Velkommen Heim» sier at messa var vellykket.