– Forventer drahjelp lokalt

Fylkespolitiker Beate Bø Nilsen (H) sier at det nå er på tide at de lokale fylkestingspolitikerne i posisjon jobber innad i partiene sine, slik at Risøyhamn tannklinikk blir revurdert.

nedstemt: Fylkespolitiker Beate Bø Nilsen (H) ble nedstemt i sitt forsøk på å få revurdert nedleggingen av Risøyhamn tannklinikk. – Nå er det på tide at de lokale fylkestingspolitikerne i posisjon jobber innad i partiene sine slik at Risøyhamn tannklinikk blir revurdert. – Folk i Andøy må slippe å reise 260 kilometer for å få seg en tannlegetime, sier hun. foto: Nordland fylkeskommune 

Andøy

Nilsen (H) ble nedstemt i sitt forsøk på å få revurdert nedleggingen av Risøyhamn tannklinikk. Hun forventer nå lokal drahjelp, slik at folk i Andøy slipper å reise 260 kilometer for å få seg en tannlegetime. Som Andøyposten skrev holdt Nilsen en interpellasjon i fylkestinget der hun tok til orde for en evaluering av tannklinikkstrukturen etter at 11 klinikker ble nedlagt i 2018.