– En sen start på avklaringen om arealene ved Andøya flystasjon

Forsvarsbygg har nå overlevert en oppdatert eiendomsstrategi for Andøya flystasjon. – Det er en start på avklaringen. Ting tar tid, sier ordfører Knut Nordmo.

EIENDOMSSTRATEGI: Her får forsvarsminsiter Frank Bakke-Jensen (til venstre) overlevert den første eiendomsstrategien for Andøya flystasjon. Det skjedde 19. juni 2018. Nå har Forsvarsbygg laget en ny strategi for etterbruk av flystasjon. Fortsatt er ingen ting avklart når det gjelder hva Forsvaret skal beholde av infrastruktur ved Andøya flystasjon og hva som kan overlates til sivil virksomhet.  Foto: Arkivfoto: Jørn Aune

Andøy

Den som hadde ventet en avklaring om etterbruk av Andøya flystasjon til påske, ventet forgjeves. Forsvarsbygg har nå levert en oppdatert eiendomsstrategi for Andøya flystasjon. Den forrige ble overlevert i 2018.