Russetid i Andøy under koronapandemien:

– Vi er veldig lei, men det kunne vært verre

For dem som avslutter videregående, er russetiden en gulrot det knyttes store forventninger til. Etter et år med koronarestriksjonene er disse forventningene lagt i grus: – Det er jo ikke så mye å finne på, sier russepresident Frida Norheim.

Andøyrussen er på spranget ut i voksenlivet, og skulle nok helst ha kunnet feiret det til gagns, Fra venstre: Jørgen Lysholm, Viljar Reinsborg, Simen Strand, Henrik Bakke, Elliot Cornier, Tulloch Mbonika, Frida Norheim, Lina Syvertsen, David Karoliussen, Vetle Nilsen og Alexander Nordtømme.   Foto: Tord Viken

Andøy

Hvem som blir mest negativt påvirket av koronarestriksjonene er et mesterskap med usikker vinner, men at ungdom siden mars 2020 har opplevd en svært annerledes ungdomstid, er uomtvistelig.