Aksjonen for sidepropell til redningsskøyta seiler i medvind:

Fikk sjekk på 50.000 kroner fra Lions

Snart 100 dager ute i 200-årsmarkeringen av Storskaden i 1821, fikk innsamlingen til redningsskøyta «Dagfinn Paust» på Andenes kraftig drahjelp av Lions.

Både mannskap og givere gleder seg over gaven. Fra venstre: Eirin Johansen (Lions Nordlys), Jonas Torrisen (maskinist), Raymond Klæboe (skipsfører), Sebastian Spjelkavik (overstyrmann), Rolf Stave, Arne-Ragnar Sørensen og Trond Arne Larsen (fra Lions Andenes). Foran i midten, Yngve Larsen, Andøy Fiskarlag. Foto: Tord Viken 

Andøy

I anledning markeringen av Storskaden, som tok livet av 30 fiskere for 200 år siden, satte man i gang innsamling til den lokale redningsskøyta RS 103 «Dagfinn Paust». De er snart halvveis i markeringen som skal strekke seg over 200 dager.