Lekeutstyr som aktiviserer alle aldere

Taubane, husker, dumper, sklier, klatretårn, balanselineklatrevegg, paradis, fotballspill og treningspark. Risøyhamn skole har ventet lenge, men resultatet ser ut til å bli ekstraordinært.

Prosjektlederne Santiago Benitez (f.v.) og Trond Johannessen med rektor Ann Brita Gregersen er strålende fornøyd med det fantastiske uteområdet i emning. Avbildet i egentreningsparken der det skal støpes fundament på 60 centimeter på de hvite underliggerne på marka. Deretter skal det sette opp apparater på toppen. – Jeg er imponert over kvaliteten på det som er gjort. Det skal bli godt å få det ferdig. Foreldrene gjør en formidabel dugnadsinnsats, sier Gregersen.   Foto: Mette-Helene B. Amundsen

Andøy

Prosjektlederne Santiago Benitez og Trond Johannessen hadde 700.000 kroner til disposisjon til lekeapparater på uteområdet ved nyskolen, og det krevde mye planlegging for å få mest mulig for pengene de hadde til rådighet.