Ett år etter «tidenes sankthansfest» er Aune Sands skulptur på plass i havna:

– Gjestene spør etter den

Det har gått ett år siden Alex Rosén og Aune Sand ble en del av Bleik. Som takk for gjestfriheten laget Aune en skulptur.

Veldig mange møtte opp for å få med seg avdukingen av den nye og faste plasseringen av skulpturen. Mye ble slik som kunstneren selv, Aune Sand, hadde ønsket. – Vi er stolte av skulpturen vi har fått. Og det ble så fint nå med denne plasseringen. Vi håper dette kan bli en ny utforskerplass, sier Alvhild og Bodil Norheim i Bleik Vel. Foto:   Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

Andøy

I fjor høst kunne hele Norges befolkning benke seg foran TV-skjermen mens vakre bilder fra Bleik utspilte seg. Ikke bare fikk man se Alex og Aune bli kjent med hverandre, men seerne fikk også bli kjent med et helt spesielt folkeslag – de ville bak fjellet.