Attraktivt for unge å bosette seg på Åse

Åse har ry på seg for å være det nye pressområdet, der ungdommen ønsker å bosette seg. Folk har begynte å omtale den populære bygda som sørøyas svar på Bleik.

jevnaldringer: Midtsommeraften møtes alle generasjoner til feiring. De minste storkoser seg med jevnaldringer og de eldste gleder seg over at det vokser og gror etter dem. Gode venner fra venstre Johannes Bergersen Lyngra, Karstein Kristiansen Herfindal, Fredrik Bakke Vollan og Fredrik Johan Fredheim. alle foto: mette-helene berger Amundsen 

Det er mindre folk her enn i en by, men samtidig treffer man flere.

Tilbakstrømmer Mona Skoglund
Andøy

Sankthansaften er det blitt tradisjon at hele bygda samles ved sauegrinda ved elva. Denne midtsommeraftenen har været lagt godsida til og snudd om til 20 grader akkurat i det det var på tide å tenne bålet.