– Nå skal vi bringe budskapet om betydningen av satellittbasen ut i verden

Innovasjon Norge-direktør Hakon Haugli lover å bringe budskapet om Andøya, som base for romfartssatsing, ut i verden via sine 30 internasjonale markeder verden rundt. – Dette er episenteret for romfart, slår han fast.

Fra venstre fylkesrådsleder Tomas Norvoll, administrerende direktør Innovasjon Norge, Hakon Haugli, ordfører Knut Nordmo og administrerende direktør Andøya Space, Odd Roger Enoksen er nå klare for å fremsnakke Andøya verden rundt for å få «Hi-tech»-bedrifter til å etablere seg i miljøet omkring satellittbasen. Enoksen minner om at Andøya Space vant kappløpet om verdensrommet i Europa.   Foto: Mette-Helene Berger Amundsen

Andøy

Onsdag og torsdag hadde Andøy kommune besøk av Innovasjon Norge med Andøya Space som vertskap.