Slår seg sammen og arrangerer utekonsert på Bleik:

Fest på yttersia med Senjahopen

Bleiksdagan, Bleik Vel og Nordlyst inviterer til konsert på gressletta bak Bleik samfunnshus i slutten av juli.

Senjahopen debuterte med albumet «Bli med på yttersia» i 2010, og har siden skapt liv i mange lokaler med sin gitarbaserte rock med tekster som spenner fra reinspikka røverhistorier til lettere poetiske hverdagsfabuleringer. Mer på yttersia enn på Bleik er det vanskelig å komme for gjengen, og i slutten av juli blir det garantert stemning når de spiller ute ved samfunnshuset på Bleik. Bildet er fra 2018, da bandet skapte liv under Risøyhamndagan.   Foto: Tord Viken/arkivfoto

Andøy

– Vi skal endelig, endelig få arrangere en konsertkveld. Vi er sultne på å få gjort noe og det blir godt å få litt røre igjen, sier Sindre Wolf i Nordlyst.