Beate Heide ute med ny bok:

Ønsker større forståelse og trygghet for fosterhjemsbarn

– Det er mange grunner til at barn havner i fosterhjem, sier forfatter Beate Heide.

Beate Heide har gitt ut mange bøker. Denne gangen er det fokus på barnevernsbarn og forståelse. Boka gir hun ut sammen med Rina Nicolaisen, som hun ved flere anledninger tidligere har skrevet fagartikler sammen med. De fant ut at de kunne gjøre et større prosjekt sammen ved å gi ut ei bok som kan være til hjelp for flere. Foto:   Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

Andøy

Beate Heide har nylig gitt ut boka «Jeg trenger at noen bryr seg», som handler om fosterforeldrenes arbeid i fosterhjemmet, og er laget sammen med Rina Nicolaisen. I tillegg har Beate to bøker til i produksjon, som gjør at hun nå har laget et tosifret antall bøker.