Rekordår for Vitux AS i havna på Andenes:

46,6 millioner kroner i pluss

Omsetningen økte med 80 millioner kroner i koronaåret 2020 og for første gang leverer selskapet et regnskap med solid overskudd.

Vitux AS er en betydelig arbeidsplass i Andøy, og har per i dag rett i underkant av 50 faste helårsarbeidsplasser som skatter til kommunen. Med utbyggingen og den nye produksjonslinjen som står ferdig på nyåret neste år, vil antallet øke. – Vi skal ikke bli dobbelt så mange, men det kan fort bli rundt 80 arbeidsplasser med maks kapasitet med tre produksjonslinjer, uttalte produksjonsleder Per-Erik Larsen til Andøyposten da vi skrev om utvidelsen i april i år.   Foto: Tony Gulla Sivertsen/arkiv

Andøy

Andøyposten har det seneste året skrevet flere reportasjer om Vitux i havna på Andenes, senest i april da de nylig startet en ny utvidelse til 50 millioner kroner, som skal gi plass til nok en produksjonslinje fra neste år.