Årets sommerteater blir på Andenes:

Hjem for å jakte på Jonas Falch

På tampen av sommeren, selv om vi knapt kan kalle det sommer til nå i år, setter Teaterklubb81 opp vandreteater.

Både Inga (midten) og Kine (høyre) er glade for å få med seg Kristine (venstre). – Det er fint å komme hjem til min første frilansjobb. I tillegg får jeg ta med meg bestevenninna mi, Kristine, som jeg har tatt bachelorgraden sammen med, sier Kine. – Hun har vært i Andøy på ferie, men nå får vi dra henne med inn i den rike kulturverdenen her, sier Inga.   Foto: PRESSEFOTO

Andøy

Sommerteater i august har blitt en kjærkommen tradisjon gjennom åtte år i Andøy, og de seneste årene har det blitt gjort på en helt unik måte, gjennom vandreteater. For første gang settes dette opp på Andenes. Nå skal de hedre fiskere. De som bygde Andenes.