Reiser langs hele Norges kyst:

Risøyhamn ble Mongolia

Egentlig skulle han reise til Mongolia. Det satte korona en stopper for. Da valgte han å reise inn i alle kriker og kroker langs kysten som kan besøkes.

Steinar Øyhaugen trives i bilen sin. Den viser alle land bilen har vært i, og har nå reklame for turen han reiser nå. Som et morsomt påfunn har Steinar valgt å ikke barbere seg på hele turen. – Jo lenger tur, jo mer lurvete ser jeg ut. Jeg venter med å barbere meg til jeg er hjemme, sier han. Foto:   Foto: Linn-Cecilie Rønneberg

Andøy

Turen har Steinar Øyhaugen valgt å kalle «Langs Norges kyst, Iddefjorden til Grense-Jakobselv». Turen startet 19. mai, samme dag som han hadde som avreisedag til Mongolia. Startskuddet gikk i Iddefjorden, som er grensefjorden, mellom Norge og Sverige ved Halden. Siden den gang har det blitt mange stopp.