– Det var krise å få beskjeden, alt stoppet opp

Noen ganger gjør livet helomvendinger. Helt uventet. I 2019 hadde May og Stig Johannessen store planer for Nordtun Gård. Nå legger de ned produksjonen.

May Johannessen har alltid noe godt å by på. Endelig får hun tid til sine private feriegjester. – Jeg har sett gjestene som kom i forbindelse med driften, men mine private gjester har jeg omtrent ikke sett. Det blir nok litt fint, sier hun.  Foto: Linn-Cecilie Rønneberg.

Andøy

Det som skjedde, var at Stig fikk kreft. Livet ble snudd opp ned og så satte korona inn over landet. Det å ha en syk mann med svekket immunforsvar, dyr å ta seg av, høy osteproduksjon og være i en reiselivsbransje med mange gjester, gikk bare ikke sammen. Det harmonerte ikke. Dermed så de seg nødt til å stenge Nordtun Gård for gjester.