– Beredskapen skjer lokalt

– Beredskapen skjer lokalt, mens det ofte er sjefene sentralt som får hederen, sa Erik Furevik i Sivilforsvaret da han nylig delte ut diplom til sanitetskvinnene på Bleik.

DIPLOM: Torsdag sørget Erik Furevik og lærling Paola Dicdican fra Sivilforsvaret for at sanitetskvinnene på Bleik fikk et eget bevis på at Norske kvinners sanitetsforening tidligere i år ble tildelt Samfunnssikkerhetsprisen for 2020. Rigmor Aronsen Törmä (foran til venstre) og Rita Aronsen holder diplomet. I høst skal sanitetsforeningen på Bleik sørge for vakthold i forbindelse med covid-vaksinering.  Foto: Jørn Aune

Andøy

I mars ble det klart at Norske kvinners sanitetsforening ble tildelt Samfunnssikkerhetsprisen for 2020. Det er Direktoratet for samfunnssikkerhet (DSB) som deler ut prisen, som er delt ut åtte ganger tidligere.