Søker hemmelighetene

Mandag og tirsdag er Stian Indrevoll og Knut Johannes Støvne på Dverberg. De to jakter informasjon om krigshelten Torstein Raabys hemmeligheter, som skal utgis både i bokform og på film.

Stian Indrevoll (f.v.) og Knut Johannes Støvne er i disse dager på researchtur for å samle inn stoff om Torstein Raaby. – – Det dukker opp nye ting om Raabys liv hele tiden. Det er som å sette sammen et puslespill. Vi er på jakt etter en brikke her og der, og ønsker å få oppklart mange av de uklare omstendigheter i Raabys liv, sier Indrevoll.   Foto: innsendt foto

Andøy

Vi vil gjerne snakke med folk som enten kjente Raaby eller har informasjon om ham. Alt er interessant, så som bilder eller historier fra en bestefar, sier Indrevoll. Duoen har allerede en del avtaler på Dverberg under researchoppholdet, men er åpen for enda mer.