Tidenes første klubbkveld på Dverberg

Komikere fra Stand Up Vesterålen inntar scenen på Dverberg lørdag 11. desember.

Anders Iversen er en av tre lokale komikere som skal underholde publikum på Havnehuset på Dverberg lørdag.  Foto: Innsendt.

Andøy

Flere regionale komikere blir å se på scenen på Havnehuset. Disse er Anders Iversen, Espen Mowinckel Petterson og Jitse Buitink. Konferansier og headliner er harstadværingene Ken Rune Berg og Robert Søvik.

Ifølge pressmeldingen har Søvik i løpet av de siste fire årene, med sin direkte og usjenerte stil, markert seg som en av de beste komikerne i landsdelen.

«Humoren hans har blitt beskrevet som totalt selvutleverende og publikum får være med på en reise i ett univers der man kan lure på hvordan Robert har kommet ut av dette med livet i behold», står det å lese i pressemeldingen.

Anders Iversen er forholdsvis fersk i faget, men har allerede stått med flere av de mest markante komikerne i regionen.

«Han ytterste personlige blikk på verden vil få deg til å gapskratte og stille spørsmål ved livet fra første ord», heter det i pressemeldingen.

Espen Mowinckel Pettersson debuterte som komiker i 2016, som oppvarmer for Erlend Osnes.

«Han er ikke redd for å eksponere alle deler av sitt liv for å få deg til å flire, og bruker imitasjon som en stor del av sitt virke», står det å lese i skrivet fra Stand Up Vesterålen.

Det er også duket for en debutant i Havnehuset på Dverberg, der Jitse Jonathan Buitink prøver seg som stand up-komiker for første gang.