Bøks støtter hvalmarkedsføring

Arctic Whale Tours på Stø har fått 200.000 fra Bøks for å profilere seg innen hvalsafari- og reisleivsbransjen.
Nyheter

Prosjektet ”Bedriftsutvikling av Arctic Whale Tours” ble behandlet i styret i Bøks AS den 11.01.2011 med positivt utfall. Daglig leder Camilla Ilmoni er storfornøyd med besluttningen, og skriver i en pressemelding at bedriften nå kan utvikle markedsføringen sin på en god måte.

- Ved hjelp av støtte kan AWT sterkere profilere seg som en unik og annerledes hvalsafari som tilbyr full-pakke safarier: hval sel og fugler kombinert i et eventyr. De fremste målene med prosjektet er å øke på kvaliteten av hvalsafariopplevelsen og få flere gjester. AWT skal innføre opplæring av ansatte og inkludere hvalforskning i bedriftsvirksomheten for å forsikre faglig kompetanse. Det skal videre satses på tillrettelagt markedsforing og sterkere nettverksbygging. Planen er også å utvide sesongen og utvikle flere tilleggsprodukter. Dette med hensikten på å øke volumet og skape nye arbeidsplasser.

Hun mener at AWT er å oppfatte som et spydspissprodukt for regionen og tror ringvirkningene kommer til å påvirke positivt hele reiselivsbransjen.

- AWT er også en drivkraft for Stø og andre aktører i fiskeværet. Gjennom prosjektet kommer denne rollen til å bli ennå sterkere.