Ny leder i Lederne

Ramona Lind overtar ledervervet i forbundet Lederne, avdeling Vesterålen.
Nyheter

Tidligere leder Anita White Olsen kunne gi stafettpinnen videre til en enstemmig valgt Ramona Lind på årsmøtet forrige tirsdag.- Ramona Lind er et soleklart valg som ny leder. Hun har utmerket seg som en initiativrik og dyktig person, og hun er arkitekten bak etableringen av Lederkafe for Ledernes medlemmer, fremgår det av en pressemelding.

Lederkafeen er etablert for å skape en arena for faglig påfyll og nettverksbygging for både medlemmer og potensielle medlemmer i Vesterålen.

- Vi har som mål å arrangere to lederkafeer i året, så til høsten inviterer vi til lederkafe med foredrag om omstilling og sosialt samvær.Lederne i vekst
Lederne er et forbund for ledere og mellomledere i Norge. Medlemstallet i Vesterålen har økt med over 50 prosent i løpet av det siste året og er et lokallag med stor kvinneandel. Dette er ledere og mellomledere innen vekstbedrifter, barnehager, øvrig offentlig og privat virksomhet.

Lederne har sist inngått tariffavtale med Kommunenes Sentralforbund, og er derfor også aktuelt fagforbund for kommunale ledere. Medlemsmassen er fra mange ulike bransjer som blant annet industri, varehandel og servicenæringer.

Lederne er kjent for å ha gode medlemsfordeler, som juridisk bistand og veiledning, godt videreutdanningstilbud (stipender og diverse kurs), gode forsikringsordninger og nettverksbyggingsarenaer lokalt og nasjonalt. Lederne har vært fagforbund i 101 år, fremgår det av pressemeldingen.