Konsertinntrykk; av Asle Odd Olaisen

En Sareptas krukke

Det var som om hun øste av en Sareptas krukke, Julie Willumsen, og hennes musikkband som lørdag trollbandt publikum i kultursalen i Bø.
Nyheter

Her blir det umulig å formidle denne utfoldelsen og fremføringen av Bøs Julie Willumsen, uten å ta frem mange superlativer til den fremføringen som mange ble vitne til ved denne kulturtimen lørdags kveld.

En slik personlighet og potensiale av modenhet og kontrollert kreativitet var morsomt å se på.

Hun åpnet dialogen med publikum ved å erkjenne at innholdet i sangene kunne virke noe personrelatert i fremføringen, men at dette var hennes sjargong på en måte. Til det vil jeg si at det kan være akkurat det som fenger publikum så sterkt, fordi det berører mange personlige følelser hos publikum, som en kanskje gjerne ønsker å kjenne på.

Jeg vil også si at de sangtekstene som hun også selv hadde forfattet, trolig gikk følelsesmessig helt inn hos publikum. Det er i grunnen mye godt å si om denne fremføringen, og jeg la spesielt merke til den gode tilpasningen mellom sang og musikk. Det virket også som at akustikken i salen var helt suveren. Jeg fikk iallfall tak i hvert ord i sangtekstene, og det var for meg ganske uvanlig.

Jeg vil bare til slutt bare si at jeg ble overrasket og imponert av det jeg hørte og så, og da vil jeg kalle dette for en optimal vellykket fremført kulturkveld.