Klart for Børøyarace for ivrige padlere

Vesterålen Padleklubb planlegger stor padledag i Stokmarknes 28. juni.

NATUR: Padle kajakk på fjorden... 

Nyheter

Her skal padlere og interesserte få treffe klubben og slå av en padleprat. Det blir stand, visning av demokajakker og loddsalg.

Klubben har nemlig et stort sommerlotteri gående. Hovedgevinsten er kajakk og padlekurs. Det er også flere flotte padlerelaterte gevinster å vinne.

Stort padlerace

Ikke minst blir det «Børøyarace» med premiering. Alle deltakerne får diplom. På kvelden feirer klubben seg selv med grilling, premiering av racevinnerne og mer skøy. Det meldes sågar om høytidelig avduking av klubblogo på naustet!

I flere år har klubben hatt fast padling rundt Børøya hver onsdag ettermiddag, der de som vil har kunnet konkurrere på tid. Turpadlere har selvsagt også vært velkommen til å padle uten tidtaking.

Med startnummer

På den store padledagen får man endelig startnummer i racet. Det er selvsagt er førstemann rundt øya tilbake til brufoten som gjelder for å få premie i konkurranseklassene. Det meldes om fine premier, og interesserte padlere har allerede meldt seg fra flere steder i regionen.

Det blir i tillegg til dette også arrangert en turklasse. I turklassen trekker man premie blant deltakerne.

- Vi håper det kommer skikkelig mange, sier klubbleder Remi Nyheim.

- Jo flere vi blir, jo morsommere blir det. Og dette arrangementet er for alle. Det er også stas om de som ikke padler selv, vil heie langs løypa. Kanskje noen vil stå på brua og heie inn mot mål?