Gustad - Hovden uten strøm i 3 dager

Vesterålskraft melder at alle abonnentene på Strekningen Gustad - Hovden i Bø blir uten strøm på dagtid tirsdag, onsdag og torsdag denne uken.

Flere abonnenter i Bø blir uten stram på dagtid denne uken på grunn av vedlikehold. 

Vesterålskraft melder om at det tirsdag, onsdag og torsdag denne uken blir strømutkobling på strekningen Gustad til og med Hovden i Bø kommune, grunnet vedlikehold av utstyr.

– Vi har holdt på i høst med blant annet å skifte ut stolper på denne strekningen. Nå skal vi bytte de mindre stolpene som befinner seg mellom hovedstolpene, og i den forbindelse må vi foreta utkobling av strømmen på dagtid. Vi har meldt om utkobling i perioden 0900 til 1700 hver dag, men vi håper at vi kan koble til strømmen igjen betydelig tidligere enn kl. 1700 disse dagene. Vi har satt klokkeslettet til kl. 1700 for å ha en liten margin å gå på, men som sagt så kommer kanskje strømmen tilbake langt før dette, opplyser Vesterålskraft overfor Vol.