Prosessen med omleggingen er godt i gang, men fortsatt ikke i mål. Førstkommende mandag, om en uke, er Radio Bø tilbake med sine daglige formiddagssendinger. Den vil i i hovedsak være som før, med noen små endringer.

– Det er snakk om litt pussing på eksisterende programposter, som for eksempel flere innslag med intervjuer. I tillegg vil noen av intervjuene bli sendt i reprise sener på dagen. Men, i utgangspunktet blir formiddagssendingen som før, forteller styreleder i Radio Bø, Arne Osnes til VOL.

Fikk seks søkere

Arbeidet med å fylle innholdet i sendingene som etter hvert skal nå lytterne i Lofoten og Ofoten, er godt i gang. Osnes sier at han ikke kan gå i detaljer ennå, siden en del fortsatt ikke er klart.

– Nå er vi inne i prosessen med å intervjue kandidater som har søkt på stillingen vi har lyst ut. Vi har fått seks søkere, et antall som vi er godt fornøyd med. Alle kandidatene er godt kvalifisere, noe som er veldig positivt når vi vet at flere andre radiokanaler har utfordringer med rekrutteringen, understreker Osnes

Når vi spør om det er snakk om lokale søkere, svarer Osnes:

– Jeg kan si såpass som at de er regionale, svarer han.

Starter til våren

Ifølge styrelederen vil innholdet i den utvidede sendeplanen være klart i løpet av sommeren.

– Vi er inne i planleggingen av nye programposter, noe som vil komme litt etter litt. I første rekke må vi få ansatt noen i den nye stillingen, slår Osnes fast.

Går alt etter planen vil Radio Bø starte med sendinger i Lofoten i løpet av våren, og i Ofoten, i Narvikområdet, i løpet av sommeren.