– Vi har gjort litt av et scoop, sier festivalleder Elrid Pedersen, om bookingen av artisten Kevin Boine til festivalen Reginedagan i Bø, som går av strabelen fra 22. til 29. juli.

Han kommer til Reginedagan for å servere hits som «Kom til Finnmark» og «Drømmeland».

Samiske røtter

Etter at han var med i Norske Talenter i 2015, har karrieren hans  skutt i været og han lover et eksplosivt show med både nye og gamle hits på scenen!

Kevin Boine har samiske røtter, og dette kommer fram i noen av sangene hans. Han imponerer med blant annet samisk rap, ifølge pressemeldinga. Dette passer godt inn i årers Reginedaga, som har nettopp samisk kultur som tema dette året.

Kevin er opprinnelig fra Tana, men er nå bosatt i Hammerfest. Herfra reiser han rundt og opptrer rundt omkring – og nå er altså turen kommet til Bø. Kevin kommer til Reginedagan med to konserter torsdag 26.juli, på Runes Bar.Rune Både, innehaver,  sa seg straks villig til å inngå samarbeid med Reginedagan når de lette etter et passende sted å holde konsertene.

To konserter på en kveld

Mange liker Boines musikk, også de under 18 år.

Dermed vil arrangøren tilby også denne gruppa å få komme på konsert. Da blir det altså to konserter på en og samme kveld; hvor den siste er for de voksne fra 18 og oppover.

Da gjenstår det bare å be publikum kjenne sin besøkelsestid – kom å opplev Kevin Boine live!