Fengslende stund i biblioteket

Barnebokforfatteren Bjørn Rørvik sørget for å bergta ungene med eventyr og fortellinger da han gjestet Bø bibliotek.

Ungene storkoste seg i Bø bibliotek under besøket til barnebokforfatter Bjørn Rørvik.  Foto: Jack Lihaug

Barnebokforfatteren Bjørn Rørvik står blant annet bøkene De tre bukkene bruse, og dette er bøker som er høyt elsket av både foreldre og barn. Tidligere denne uka gjestet han Bø bibliotek, der ungene koste seg med eventyr.

Bjørn Rørvik skriver artige og viltre barnebøker, noe som har gjort han populær hos både foreldre og barn.  Foto: Jack Lihaug

 

Rørvik debuterte som forfatter i 1996 med Reddikhaien, en vilter og humoristisk bildebok om den lure reven og den forsiktige grisen, to kamerater som går igjen i flere av de andre bøkene. Bøkene er illustrert av tegneren Per Dybvik, som har en helt særegen strek. Mens barna lar seg begeistre av de humoristiske fortellingene, er det Rørvik sitt språkk og Dybvik sin strek som får fram latteren hos voksne.

Stor stas: Forfatteren Bjørn Rørvik gjestet Bø bibliotek, der han bergtok tilhørerne med fortellinger.  Foto: Jack Lihaug

 

I anledning forfatterbesøket var det disket opp med vafler, kaker og saft i biblioteket, der over 20 store og små lot seg fengsle av forfatterens fortellinger.