Storhavet kafé utvider repertoaret og byr på intimkonserter med lokale artister

Storhavet kafé, som ligger i Hovden i Bø, startet opp virksomheten på sensommeren i fjor. Nå utvider de repetoaret og satser på musikk. I sommer skal de to profilerte musikerne, Julie Willumsen og Ann-Iren Hansen, holde hver sin intimkonsert, står det å lese i en pressemelding.

5. juli kan publikum oppleve konsert med visesanger Ann- Iren Hansen fra Øksnes. Hansen har et nært forhold til Hovden siden det var der hun skreiv låtene til sitt nyeste album «Ikkje lukk hjertet igjen»

«Ann-Iren beskriver Hovden som «et inspirerende og slående vakkert sted». Konserten hun holder på Storhavet Kafé denne kvelden full av finurlige viser, varme og humor», skriver innehaver av Storhavet kafe, Elin Dahl i pressemeldingen.

13 dager senere er det bøfjerdring Julie Willumsen som skal opptre.

«Etter mammapermisjon er igjen Julie klar til å formidle musikken sin. På Storhavet kafé får du oppleve Julie sin første konsert på ett år. Dette blir også den siste før hun og familien flytter sørover til høsten», heter det i pressemeldingen.

Ifølge Dahl er det stor sansynlighet for at det blir flere intimkonserter på Storhavet kafe utover høsten.