– Vi vet eksakt hvordan vi skal lage vaksiner som hindrer pandemier

Maria Strömme fra Svolvær og med far fra Bø, er professor i nanoteknologi ved Universitetet i Upsala. Torsdag var hun gjest i TV4 , i programmet «MALOU efter tio», der hun pratet om hvor nærme man er å finne en vaksine mot koronaviruset og andre pandemier.
https://tv4play.se/program/malou-efter-tio/12571729 alternativt iframe

Kreditering: TV4

– Nanoteknologi har potensial til å gi oss nye, grønne supermaterial som kan kurere kreft, og i tillegg stoppe virusepedemier som for eksempel i den pågående koronaepedemien, sa blant annet Strömme i programmet.

De siste årene har Strømme gjort seg bemerket internasjonalt gjennom sin vitenskapelige forskning og for å bidra til at allmennheten får større forståelse for nanoteknikk.

Vol har fått tillatelse fra TV4 til å embedde innslaget, som du kan se i sin helhet i videovinduet over.