Vannlekkasjen i Bø skal nå være fikset

Lørdag morgen meldte Bø kommune om vannlekkasje nord i bygda. Ved 19-tiden lørdag kveld skal det være fikset.

Mannskap ble sendt ut for å lokalisere og sjekke ut om abonnenter hadde redusert trykk eller var fri for vann som følge av hendelsen. Noen timer senere melder kommunen at lekkasjen er lokalisert til hovedledningen fra Trolldalen, rett før avkjørselen til Husvågen.

– Det er utfordrende å få til omkjøring, så per nå er det kun Ramnflauget som forsyner nettet. Trykket bygger seg sakte opp, men vil nok være redusert i en god stund fremover, står det å lese på kommunens hjemmeside.

18:45 melder kommunen på sin hjemmeside at røret nå er skiftet ut og at det skal spyles ut, for så å bli satt i drift igjen.

– Skal være oppe igjen om 30-60minutter, skriver kommunen.