Kortreist bok klar for trykk

Boka det "Knuste Hjertet" kommer ut neste år. Boka er en kortreist dugnad av dimensjoner.
Hadsel

Boka "Det knuste hjertet" kommer ut 4. februar neste år, med lansering på Sortland. Boka er ei billedbok om relasjoner for barn og voksne.

Boka handler om Lisa som må flytte i fosterhjem fordi foreldrene hennes ikke greier å gi henne god nok omsorg. Boka er skrevet av Beate Heide fra Haugnes i Andøy og illustrert av Evy Martinsen fra Myre i Øksnes.

Boka har fått en egen sang;"Gje meg varme", tekst Anne- Rita Nygård fra Stokmarknes i Hadsel, Melodi, instrumet og miksing; Bård Mathisen; Sørvika, Harstad , sang Øystein Bakken, Harstad. Denne boka er med andre ord en real regionsdugnad av dimensjoner.

Det er forlaget Skaniid Girije som er utgiver. Boka er blitt til med støtte fra Sametinget og Nordland Fylkeskommune. den er omsatt av Sigbjørn Skåden.