Geir Remen vant Johan Moe-prisen

Det var Geir Remen som i år mottok årets pris for sin gode innsats i visemiljøet.

Johan Moe-prisen

Hadsel

Mandag ble den årlige Johan Moe-kvelden arrangert på Melbu i forbindelse med Sommer-Melbu. Forsangerne Per Gunnar Torgersen, Odd Engh Johansen, Trond Ringlund, Brynjulv Øverby og Arnt Mathisen laget god stemning med å by til allsang med gamle lokale viser.

 Unge Marlene Martinussen traff nok mange hjerter da hun med vakker stemme sang ”Har du fyr”.

20 årsjubileum

I år er det 20 år siden den første Johan Moe-kvelden ble arrangert. Året etterpå, i 1997, ble den første prisen utdelt. Og en av initiativtakerne til denne tradisjonsrike kvelden er Jack Berntsen, som har hatt mye å si for visemiljøet på Melbu.

Derfor var årets kveld en slags hyllest til han, hvor man sang flere av hans viser.

Fine ord i fleng

I juryen satt de tre siste vinnerne av prisen: Ida-Cathrine Angell, Asle Martinussen og Per Gunnar Torgersen. Sistnevnte vant den ærverdige prisen i fjor. Johan Moe-prisen utdeles hvert år til en som yter og setter preg på kulturlivet i Hadsel.

Angell delte ut prisen, og gav mange fine lovord til Geir Remen som har ytt stor innsats i kulturlivet.