Erlend Robertsen er klar for IK Junkeren

Melbo-spilleren begynner i Bodø-klubben 1. januar 2017.
Hadsel

– Vi er svært glade og fornøyde med å presentere Erlend Robertsen som Junkeren-spiller fra 1.januar 2017, melder Junkeren på sin Facebook-side.

Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren har de to siste sesongene spilt i Melbo IL, hvor han har dominert på midtbanen.

Ikke aktuelt å fortsette

23-åringen sier til an.no (krever abonnement) at det ikke var aktuelt å fortsette i Melbo etter at klubben rykket ned til 4. divisjon.

– Det ville nesten være og gått ned to nivåer, siden vi ikke klarte å kvalifisere oss for den nye serien. Jeg måtte i hvert fall bli værende på dette nivået. Jeg har vært i dialog med Junkeren en god stund og har egentlig vært sikker for at jeg skulle gå for dem en stund, så lenge ikke Melbo holdt plassen, sier Robertsen, som ser frem til å vende tilbake til Bodø.

– Jeg trives i Bodø og har lyst til å flytte tilbake dit. Jeg har mange kompiser der, og det var egentlig et enkelt valg da Junkeren kom på banen. Jeg liker måten Junkeren opptrer på og spiller, sier Robertsen.

– Vil styrke Junkeren

Junkeren-trener Joachim Kildal er glad for å få Robertsen på plass i klubben fra nyttår.

– Han er en god spiller, som vil styrke oss mye. Han er i perfekt alder, og jeg tror at han kommer til å styrke oss mye, sier Kildal til an.no om 23-åringen fra Stokmarknes.