Cruise var "snakkisen"

Reiselivsmessa på Melbu trakk mange hundre reiselystne.

  Foto: Silje Nilsen

Hadsel

Målet med messa Reiseløst var å få vist frem reiser og opplevelser, og publikum sviktet ikke.

Mellom 350 og 400 publikummere hadde løst billett da VOL var innom.

Drømmer om cruise

Selve "snakkisen" på messa var cruise. Alt fra elvecruise i Europa, cruise i Middelhavet og Karibien, til opplevelsesturer til kaldere strøk med hurtigruteskip.

- Folk vil oppleve noe nytt, mener Asbjørn Klaussen, som sammen med Linn Magnussen utgjør G Travel Getaway Vesterålen, som står bak lørdagens reiselivsmesse.

-  Mange ønsker seg cruise, og begynner å se at det ikke bare handler om å være ombord på en båt. Det er mulig å oppleve mange nye plasser. Og det er ikke en dyr ferie -  mye er inkludert.

Arrangørene hadde det imidlertid svært hektisk, og køen foran Linn Magnussen så ut til å aldri helt ta slutt.

Et løft for regionen

G Travel Getaway Vesterålen startet opp høsten 2015, og kunne ikke annet enn å være fornøyd med oppmøtet på sin første messe. Det var også utstillerne.

Elleve reiseeksperter fra ulike selskaper var på plass for å promotere egne tilbud, informere, og svare på spørsmål. Som Avinor Evenes, som fra sin stand fortalte at folk først og fremst vil reise direkte.

- Det er artig at dette er så godt besøkt. Det er få slike messer og det er et positivt løft å få det til,  mente Avinors utsendte, Monica Gundersen og Sisilja Viksund.

Reiseløst bød også cafe, foredrag, konkurranser og auksjoner.