Siste: Utsetter legging av tartandekke

Åpner for mer testbruk

Hadsel flerbrukshall fortsetter testaktivitetene.
Hadsel

Nylig kom den etterlengtede flerbrukshallen i Hadsel i forsøksvis testbruk. Nå skal løpebanene snart legges, og da stenger dørene en tid for all videre prøveaktivitet. Inntil videre får man imidlertid fortsette å teste ut fasilitetene. 

Hallen blir stengt en periode i nær fremtid, mens man legger tartandekke på løpebanene. Det er litt usikkert hvor lang tid det tar å legge dekket, og dermed også uklart når hallen åpner igjen for bruk, opplyser Mats Oshaug.

Det har i løpet av de to ukene hallen til nå har hatt prøveåpent vært en god del testing av funksjonaliteten av flerbrukshallen.   

Den nye flerbrukshallen ser ut til å være på det nærmeste fullbooket når den offisielt åpner. Eneste dag hvor det går an å velge og vrake i treningstider er lørdag, som står helt åpen.

Klatrehallen på 150 kvm vil inneholde en stor klatrevegg og et buldreområde. Tilhørende serviceanlegg bygges med klubbhusfunksjon, med seks garderober, fojer, sosialrom på 100 kvm, lager og teknisk rom. Ferdigstillelse forventes i første kvartal 2017.